Most popular

Customer from Orlando, Florida, i met the love of my life on your site in July of 2006. Has, valentines Day got you down? Russian Federation..
Read more
Vielleicht haben Sie Mitglieder angeschrieben, die bereits intensiven Kontakt mit einer anderen Person pflegen und keine parallelen Verabredungen wollen. Die goldene Regel für die erste Nachricht..
Read more

Be om telefonnummeret online dating


be om telefonnummeret online dating

til familie, hva er inkludert? Velg passord, og få tilsendt enganskode på sms. Melde deg på og betale kurs (betinger at arrangør benytter SportsAdmin Kurs). (kun mulig hvis påmeldingsperioden er åpen) Påmelding Her kan du melde deg og dine familiemedlemmer på til arrangementer, kurs og møter/seminarer Arrangementer Her får du mulighet til å søke opp arrangementet du ønsker å delta. Gå til siden: min idrett, klikk på logg inn. Har du ny e-postadresse eller mobilnummer ta kontakt med med informasjon om deg selv, hvilke Klubb/Idrettslag du er medlem i samt gammel og ny e-postadresse/mobilnummer Ekstern loginboks Du kan legge ut loginboksen til Min idrett på din hjemmesiden i en iframe. Sikkerhetskoden er de 3 siste sifrene som står på feltet du kan signere på baksiden av kortet. Fordi du skal melde deg på kurs eller påtar deg en rolle i idretten som ikke krever medlemskap. I forbindelse med godkjennelse eller avslag kan den aktuelle organisasjonen velge å sende en e-post til vedkommende.

be om telefonnummeret online dating

Alle som er registrert som medlem av et idrettslag, med tillitsverv eller andre funksjoner i idretten blir registrert i idrettens databaser. Velg metode for utsendelse av engangskode. Her aksepteres Norske bank- og kredittkort.

Dersom man prøver å legge til øvrig familie over 15 år som ikke er registrert i idrettens database må personen selv opprette en brukerprofil i Min Idrett. Klikk på bildet for større versjon. Innlogging på Min idrett krever at du verifiserer deg med fødselsnummer, dette for å sikre at vi har optimal datakvalitet så vi kan tilby våre klubber og medlemmer en best mulig service. Hak av for klubben og aktuell gren du vil melde deg inn. Dersom data er feil kan du også ta kontakt med den organisasjonen som har gjort feilregistreringen for å få opplysningen korrigert. Du kan for eksempel melde på og betale for kurs og arrangementer, og betale for lisenser for hele familien i en operasjon. Søk opp klubben du vil søke medlemskap i, her kan du også finne klubben med å bruke nedtrekks meny «fylke» og «kommune» Marker klubben i søkeresultatet. Se hvilke medlemskap, verv og kompetanse som er registrert på deg. Det gjelder om du skal registrere deg for å administrere ditt barns aktivitet i Min idrett eller om du er en frivillig som påtar deg en rolle i idretten som ikke forutsetter at du er medlem,.eks. SMS eller E-post Fyll inn registrert mobilnummer eller e-postadresse. Fordeler for deg som Gjensidige-kunde, du kan få opptil 18 rabatt hvis du samler flere forsikringer hos oss.


Sitemap