Most popular

Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren. Formålet med..
Read more
Enter Your Phone Number. Se bilder av singler i ditt nrområde, se hvem som er online nå! You can also pay fines and fees here...
Read more

Dating i 30-årene som er


dating i 30-årene som er

Michelle Christine Levy (24) strekker seg etter mobilen, åpner en app og blar seg nedover listen over menn hun har møtt de siste fire årene. Hva tror du er grunnen til at du fortsatt er singel? De tror jeg har mange krav og at jeg må leve det gode liv i sus og dus. Noen kommer i snakk. I mai i år kom det også ut en bok ved navn «Leftover Women» skrevet av Leta Hong-Fincher.

På innsiden av Shanghais skyskrapere er over 100 håpefulle mennesker samlet rundt spredte bord. En annen kvinne bryter inn i samtalen: Jeg er den kvinnen, jeg kan alle de tingene, hvorfor ser du ikke på meg som en bra kvinne for deg? Dan (34) kjører hjem etter en lang dag på tv-settet. I dag bor foreldrene i en leilighet i Shanghai som Dan ga dem i gave. Jeg ønsker å rose dere for den profesjonelle måten dere driver dette nettstedet. Kanskje en som spiller et tradisjonelt instrument, lager kinesisk mat og som kan skrive dikt.

Grunnen er at storbykvinnene valgte karrieren foran giftermålet. Jeg valgte billigere steder hvis jeg visste han skulle betale, ikke de stedene jeg egentlig ville gå, for han ville ikke hatt råd til det. Vivis holdning til samfunnets forventninger er avslappet.


Sitemap